"My City My Culture" İsimli Projemiz eTwinning National Quality Label ile Ödüllendirilmiştir

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kurucusu  olduğumuz ''My City My Culture'' isimli projemiz eTwinning National Quality Label ( Ulusal Kalite Etiketi) ile ödüllendirilmiştir. ''My City My Culture'' projemiz  üyelerinin farklı şehirleri ve kültürleri eğlenceli bir şekilde öğrenmesini ve WEB 2.0 araçlarını deneyimlemelerini amaçlayan bir tür uluslararası Avrupa Okul Eğitim Platformu, eTwinning projesidir. Projemiz, katılımcı ülkelerin en duygusal geleneksel müziklerini, spor oyunlarını, en bilinen tarihi eserlerini, en ünlü el sanatlarını ve en ilginç hikayelerini kapsıyor.Projemizin ortağı şehir ve ülkeler; Bratislava, Slovakia / Uherské Hradiště, Czech Republic / Mödling, Austria / Galați, Romania/ Enna, Italy / Gosier, France / Agira, Italy / Serik, Turkiye olup projemiz Avrupa Kalite Etiketine de aday gösterilmeye hak kazanmıştır.

Our project named "My City My Culture", which we founded as Serik Kız Anadolu Imam Hatip High School, has been awarded with the eTwinning National Quality Label. Our project ''My City My Culture'' is a kind of international European School Education Platform, eTwinning project that aims for its members to learn about different cities and cultures in a fun way and to experience WEB 2.0 tools. Our project covers the most emotional traditional music, sports games, best-known historical works, most famous handicrafts and most interesting stories of the participating countries. The partner cities and countries of our project are; Bratislava, Slovakia / Uherské Hradiště, Czech Republic / Mödling, Austria / Galați, Romania / Enna, Italy / Gosier, France / Agira, Italy / Serik, Turkey and our project is also entitled to be nominated for the European Quality Label.

05-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 11:35 - Görüntülenme: 70