T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / SERİK - Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ekibi Cemal Şahin’i ziyaret etti.

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ekibi, Serik Kaymakamı Cemal Şahin’i ziyaret etti.

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi proje ekibi ve okul müdürü İsmet Karakaya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ile birlikte Serik Kaymakamı Cemal Şahin’i ziyaret etti. Proje ekibi, okullarında gerçekleştirdikleri çeşitli projeler hakkında Kaymakam Şahin’e bilgiler verdi.

Çevrenin Genç Sözcüleri Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Hasan Güneri, Edebiyat Öğretmeni Emine Can ve öğrencilerin de bulunduğu proje ekibi, ziyaret sırasında çevre bilincinin gençler arasında yaygınlaştırılması, Erasmus Plus Projeleri, Tübitak Bilim Fuarı, Teknofest Proje yarışmaları, eTwinning projeleri gibi önemli konuları ele aldı. Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencilerinin, ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli projelerde aktif rol alarak okulun adını başarıyla duyurdukları vurgulandı.

Kaymakam Cemal Şahin, ekibin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin bu tür projelerde yer almasının ve çevre bilinci gibi önemli konularda duyarlılık geliştirmesinin toplum için büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, okul yönetimi ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

26-02-202426-02-202426-02-202426-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 08:21 - Görüntülenme: 59
  Beğen | 1  kişi beğendi