May

İlçemizde liseler arası düzenlenen voleybol turnuvasında okulumuz Genç Kız B Takımı oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup şampiyon olmuştur.

Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat KUZU’ya teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin Quizizz uygulaması üzerinden hazırladığı Ramazan ve Üç Aylar konulu bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Üç bölüm halinde yapılan yarışmada öğrencilerimiz yarışırken hem eğlendiler hem öğrendiler. ilk 10'a giren öğrencilerimizin ödüllendirmesini yaparak kendilerini tebrik ettik.

Mrt

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun daha çok öne çıktığı Ramazan ayında okulumuza maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her daim bize destek olan hayırsever işadamı Şaşmaz Odunculuk Sahibi Ünal ŞAŞMAZ 'ın okulumuz için vermiş olduğu Ramazan kolilerini sahiplerine ulaştırdık. Yapmış olduğu hayırlardan dolayı kendilerine teşekkür eder bol kazançlar dileriz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarında öğrencilerin eğitim öğretime devam ederken farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanımaları, tarihi ve kültürel miras bilinci kazanmaları, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları amacıyla başlatılan Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı değerlendirme süreci tamamlandı.

Gaziantep Belediyesi Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesiyle ortak yürüteceğimiz projede 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ekim ayında Antalya'dan Gaziantep'e ve Gaziantep'ten Antalya'ya öğrenci hareketliliği gerçekleştirilecektir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ilçe programında anıldı.

Saygı duruşu, istiklal marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, sinevizyon ve oratoryo ile devam etti.

Mrt

Yarıyıl tatilinde yapılan kamp programından sonra öğrenci durumlarını görüşmek ve kamp döneminde uyguladığımız programı değerlendirmek amacıyla branş öğretmenlerimizle değerlendirme toplantısı yaptık. Çeşitli istişarelerde bulunduk. Eksiklerin daha hızlı giderilmesi için çeşitli tedbirler aldık.

Konu bazlı çalışmalara üzerinde durup branş denemeleriyle konu tekrarı yapılmasına ve eksiklerin bu şekilde giderilmesine karar verildi.

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında okulumuzda;

Namazın Önemi konulu video gösterimi

Namaz konulu Bilgi Yarışması

"Acaba Ben Hangisiyim?" adlı faaliyetler düzenlendi.

Ara

Okul sporları il müsabakalarında Antalya'da gelenek yine değişmedi! Okulumuz Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak akademik başarımızın yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarımızla da zirvede kalmaya devam ediyoruz.

Okulumuz Antalya'da okullar arası yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde Genç Kız A ve Genç Kız B Bilek Güreşi müsabakalarında 21 madalya alarak Antalya'ya damgasını vurdu. Müsabakalar sonucunda okulumuz öğrencileri 7 il birinciliği, 6 il ikinciliği ve 8 il üçüncülüğü alarak Antalya'da takım halinde il birincisi olmuştur.

29 -30 Aralık'ta yapılacak olan Türkiye Grup Şampiyonasında Antalya ilimizi ve ilçemizi, müsabakalarda birinci ve ikinci olan okulumuz öğrencileri temsil edecektir.

Öğrencilerimizi başarılı bir şekilde müsabakalara hazırlayan okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat KUZU'ya teşekkür ederiz.

SERİK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

55 kg Sol Kol – Şeyma TAVA – il üçüncüsü

+70 kg Sol Kol - Ayfer BAYRAM – il birincisi

Nis

30 - 31 Mart 2022 tarihlerinde UŞAK'ta düzenlenen Genç Kız B Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında iki öğrencimiz kilolarında ikinci olarak Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılma başarısı elde etti.

Yarışmalara katılan öğrencilerimizden;

Medine Nur PAKIR 40 Kg. Sol Kol İkincisi,

Hatice PEHLİVAN 50 Kg. Sağ Kol İkincisi,

Nesibe BÜYÜKOKUDAN 50 Kg. Sağ Kol Üçüncüsü,

Merve DEMİRCİ 55 Kg. Sol Kol Üçüncüsü,

Damla Gül CİVCİR 65+ Kg. Sağ Kol Üçüncüsü olarak okulumuza ve ilçemize büyük mutluluk yaşattılar.

Öğrencilerimizi ve onları yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat KUZU'yu tebrik ediyoruz.

KARABÜK'te yapılacak olan Türkiye Birinciliği müsabakalarında İlimizi temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.